Ник Касаветис защитава славната си фамилия с Alpha Dog (2006)

alpha dog

Alpha Dog (2006)

В Alpha Dog истинската история е за Джеси Джеймс Холвуд, наркодилър, един най-младите издирвани от ФБР, заловен в Бразилия. Същият поръчва убийството на 15 годишно момче за 1 200$.

Alpha Dog закрива фестивала Сънданс през 2006-та, след като две години е бил забавян от адвокатите на наркодилъра. Ник Касаветис (Тя е толкова прекрасна, Джон Кю) не изпада в излишни сантименталности, напротив- показва ни в ступор довелите до трагичната развръзка грешки.

Alpha Dog

Емил Хирш е Сони Трулав- Джуджето,  тартор на нарко-тайфа в Сан Фернандо, златния кафез за преуспели американски семейства. Зад гърба му са две поколения закоравели престъпници Брус Уилис-баща му и Хари Дийн Стентън като дядо му.

За да притиснат свой длъжник(Бен Фостър) групата на Трулав отвлича неговия брат – героя на Антон Йелчин, с което дърпат шплента на лимонката. Шарън Стоун(майката на жертвата) е потресаващо болезнена.

Ben-Foster

Бен Фостър, както и всички останали(Тимбърлейк има смелостта да играе предателя ) разпъват максимално кожите на героите си и показват грозното лице на взаимоотношения, за които никой не би помислил, че не са истински.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

6 thoughts on “Ник Касаветис защитава славната си фамилия с Alpha Dog (2006)

  1. Здрасти, радвам се че ти харесва:)
    Можеш ли да махнеш стария адрес CameraObscura от секция Блоговете на Киноцентър-а?
    той вече не съществува.
    мерси, че си добавил новия.

    Поздрави

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.