Веселин Хаджитодоров за A Good Day to Die Hard (2013) – коментар на зрител

A Good Day to Die Hard

Веселин Хаджитодоров за A Good Day to Die Hard:

Spoiler

Човек като чуе “Умирай Трудно” си представя как Джон Маклейн (Брус Уилис) преди да избие лошите по възможно най-зрелищния начин, първо изяжда промишлени количества пердах. И 5-тата част на поредицата не се отдалечава от този модел, с малката разлика че този път се включва и Джак Маклейн – Джуниър (Джай Кортни).

A Good Day to Die Hard

Действието се развива в Русия, където нехранимайкото Джак е арестуван за убийство на подчинен на високопоставен руски политик. Джон отива на “екскурзия” да спасява кожата на синчето. Ситуацията се оказва много по-сериозна, когато разбира, че синът му е шпионин и е влязъл умишлено в затвора заради ЦРУ  операция по спасяването на Юри Камаров –  държащ ключови компромати срещу руски политик мужик. Когато Маклейн – Старши се намесва, операцията се проваля и вече трябва да се спасяват от десетки разярени килъри-славяни. Спасяването на Камаров,  се оказва само параван за много по-голяма операция.

Ако очаквате бесни и яростни преследвания с коли, грандиозни експлозии и престрелки съпоставими по брой изстреляни куршуми с войната в Ирак, очакванията ви ще бъдат оправдани. Битките с “лошите” ще опустошат голяма част от Москва и ще се пренасят чак до Чернобил, където ще се състои заключителната среща. През това време иначе отчуждените баща и син ще станат перфектна комбина за убиване и ще се завърнат в Ню Йорк като сплотена семейна единица.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
4.00 avg. rating (83% score) - 4 votes

5 thoughts on “Веселин Хаджитодоров за A Good Day to Die Hard (2013) – коментар на зрител

  1. Никакъв коментар не е това, а най-обикновен спойлер, колкото да развали удоволствието от гледането на филма…

    1. Ами спойлер на зрителя го наречи ако щеш, whatever. Никой не те кара насила да четеш, нали?

  2. след като съм го прочел, опитвайки се да разбера дали филма си струва или не, особено след ужасния DH4, е малко тъпо да ми кажеш – ами не го чети. Освен инфо за сюжета, няма нищо полезно…
    Освен това публикацията излиза в Блогосферата на Дневник и един диагонален поглед е достатчен да издаде сюжета.
    Поне сложи едно предупреждение в началото

    1. Оки, прав си, ще сложа. компенсирай кофти усещането с някое друго ревю в сайта:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.