За сайта

anton terziev

фото: Галя Йотова за сп. Една седмица в София, 2010

Искам да кажа, що за живот беше това – куп филми и хора, които говорят за филми, и предавания за хората, които говорят за филми. ДБС Пиер (God Vernon Litlle)

Здравей, казвам се Антон. Публикувал съм в списания. Някои от тях са били яки, други тъпи, общото им, е че всички са already dead – ЛИК, Интро, Едно, Его, Мениджър, МAX, Капитал Лайт, Една седмица в София, Eвропа 2001, Harsh (‘тва последното бе добро – беге аналог на Вайс). Писaл съм и за вестници – Труд, Сега, Преса, Литературен вестник, Новинар; за сайтовете webcafe, sofialive, liternet

Тук разписвам ревюта за филми, по които искам да те зарибя или да те предупредя. Колкото повече знае човек, повече вижда, и в този смисъл може някое ревю да ти умножи нивата, на които гледаш конкретен филм. В сайта ще срещнеш и интервюта със свестни пичове. Това е. Ще се радвам да ме последваш в инстаграм: @movies.bg, както и да оставиш коментар, знаеш що. И още нещо. Ако не си тук за първи път и се връщаш регулярно ще е гот да ме подкрепиш. Patreon, Donate, с поръчване на тениска от сайта ми branditi.com – как, решаваш ти. Не съм НЕПЕО, нито с грант от НФК, така че ще го оценя от сърце, а то ми е еей толкоо голямо.

Eто и малко лични, ако искаш да ми пишеш, да ме прочетеш или пък разгледаш:

E-mail: info@movies.bg
Personal website: http://antonterziev.com
Facebook: antonterziev

owner of branditi.com
instagram.com/anton_terziev_artist/

А, да, автор съм и на шепа разкази и една стихосбирка. Хвърли едно око:

              Local Heroes        Всичко е включено в цената       Half Life