Win Win (2011) е положението с Джамати

Win Win (2011)

Том МакКарти , (Посетителят, Началник гарата) e изградил от  Win-Win (сценарист и режисьор) малък олтар на семейните ценности и взаимоотношения; камерна драма, от тези които  Пол Джиамати хапва по две-три още на закуска.

Майк (Джиамати) е изпаднал във финансова кома второразряден адвокат от Ню Джърси. Заедно с гражданското право, Майк упражнява и професията на гимназиален треньор по борба свободен стил. С времето малкото клиенти на адвоката Майк са се превърнали в неплатежоспособни приятели.

Задушаван от стреса, прави компромис с мизантропските си възгледи и финтира окръжния съд по дело за попечителство на богат пенсионер (големият колкото Имало едно време в Америка и Роки Бърт Йънг). Финтът вoди до среща с внука на Бърт- Kайл-с косата и проблемите на Еминем, който бяга от Охайо, за да живее при дядо си. Фамилията на Майк приема по спешност Кайл, докато наркоманизираната му майка го потърси.

win-win

Момчето се оказва скрита лимонка и Майк- борецът далновидно го включва в гимназиалния отбор леваци. Малко преди спортните му усилия да се възнаградят с трофей Melanie Lynskey пристига за сина си и настъпва време разделно.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

С естественото си поведение и подходящо наместен биографичен материал, седемнайсегодишният Алекс Шафър (шампион на Джърси за 2010 по борба лека категория) е откритието на филма.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.