Win Win е положението с Джамати

win-win

Win Win (2011)

Том МакКарти , (Посетителят, Началник гарата) e изградил от  Win-Win (сценарист и режисьор) малък олтар на семейните ценности и взаимоотношения; камерна драма, от тези които  Пол Джиамати хапва по две-три още на закуска.

Майк (Джиамати) е изпаднал във финансова кома второразряден адвокат от Ню Джърси. Заедно с гражданското право, Майк упражнява и професията на гимназиален треньор по борба свободен стил.  С времето малкото клиенти на адвоката Майк са се превърнали в неплатежоспособни приятели.

Задушаван от стреса, прави компромис с мизантропските си възгледи и финтира окръжния съд по дело за попечителство на богат пенсионер (големият колкото Имало едно време в Америка и Роки Бърт Йънг). Финтът вoди до среща с внука на Бърт- Kайл-с косата и проблемите на Еминем, който бяга от Охайо, за да живее при дядо си. Фамилията на Майк приема по спешност Кайл, докато наркоманизираната му майка го потърси.

Win Win

Момчето се оказва скрита лимонка и Майк- борецът далновидно го включва в гимназиалния отбор леваци. Малко преди спортните му усилия да се възнаградят с трофей  Melanie Lynskey пристига за сина си и настъпва време разделно.

С естественото си поведение и подходящо наместен биографичен материал, седемнайсегодишният Алекс Шафър (шампион на Джърси за 2010 по борба лека категория) е откритието на филма.

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.