Много Кейт Бланшет и много кучета, стегнати чудесно в олдфешън възел

Knight Of Cup (2015) За новият филм на Терънс Малик с Крисчън Бейл , Кейт Бланшет(отново) и Натали Портман тепърва ще пишем. Тийзърът ни омагьоса с типичните за режисьора философски отломъци и лъчезарна, сори за парадокса, меланхолия.

truth-cate-blanchett-and-robert-redford-engage-in-rathergate-scandal

Truth (2015) Темата за достойнството и себеуважението е определяща в творчеството на Робърт Редфорд. Така е й тук. Реактив за проявяването на тези редки добродетели тук е Кейт Бланшет.

white_god
White God
(2014) Еврокино от класа. Иносказателен, емоционален и дълбоко затрогващ. Защо разбери сам, няма да съжаляваш. И да не бяха социалните валенции пак щеше да е шедьовър.

maxresdefault

Captive (2015) По истински случай за заложничка овладяла ужасната ситуация. Абе, истината е, че Кейт Мара ни възбужда – няма само Спейси в Къща от карти да я бройка. В този наглед невзрачен малобюджетен проект тя лавира повече от отлично.

joy-2015
Joy (2015) Любимците на О. Ръсел отново на терен – Дженифър Лорънс, Брадли Купър и Де Ниро. История за крехкостта и центробежните сили на идеите, често пагубни, друг път животворни, но винаги любопитни. Въпреки ужасяващо смъртъфосания финал заради титулярната тройка си струва.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.