Петорката на седмицата


truth-cate-blanchett-and-robert-redford-engage-in-rathergate-scandal

1.Truth (2015) Темата за достойнството и себеуважението е определяща в творчеството на Робърт Редфорд. Така е й тук. Реактив за проявяването на тези редки добродетели тук е Кейт Бланшет.

screen-shot
2. Knight Of Cup
(2015) За новият филм на Терънс Малик с Крисчън Бейл , Кейт Бланшет(отново) и Натали Портман тепърва ще пишем. Тийзърът ни омагьоса с типичните за режисьора философски отломъци и лъчезарна, сори за парадокса, меланхолия.

white_god
3. White God
(2014) Еврокино от класа. Иносказателен, емоционален и дълбоко затрогващ. Разберете сами защо, няма да съжалявате. И да не бяха социалните валенции пак щеше да е шедьовър.

maxresdefault

4. Captive (2015) По истински случай за заложничка овладяла ужасната ситуация. Абе истината е, че Кейт Мара ни възбужда страшно  – к’во само Спейси в Къща от карти ли може да я бройка, а в този наглед невзрачен малобюджетен проект тя лавира повече от отлично.

joy-2015
5. Joy (2015) Любимците на О. Ръсел отново на терен – Дженифър Лорънс, Брадли Купър и Де Ниро. История за крехкостта и центробежните сили на идеите, често пагубни, друг път животворни, но винаги любопитни. Въпреки ужасяващо смъртъфосания финал заради титулярната тройка си струва.

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)