Силна 2011-а за Тоби Кебъл: The Veteran

The Veteran

The Veteran (2011)

The Veteran е дяволски добрa съвременна интерпретация на историята в Taxi Driver. Току що завърнал се от Афганистан и Ирак войник, Милър е с твърде силно осветена от бомбардировките памет, за да спи спокойно нощем. Едно нещо е ясно от самото начало. Войната никога няма да напусне Милър. Братът му оръжие от фронта Дани, го вербува за псевдо патриотична организация, която уж следи изкъсо Ал Кайда в Кралството, чрез внедрени агенти.

the_veteran

Докато се бори с талибаните и наивните си възприятия, Милър защитава чернокожия си приятел Фахад и си спечелва смъртни врагове в лицето на децата от квартала – безскрупулни убийци и нарко-дилъри на локалния гуру. Toby Kebbell, познат от Рокенрола и Dead Men Shoes не се напъва да прилича на Робърт Де Ниро, по-скоро протяга пистолет до жанровото наследство на Майкъл Кейн.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Последната една трета от The Veteran е истинско злато. За някои  неща има едно единствено правилно решение. Милър го знае и действа като onemanshooter в Counter Strike. Събраните точки са за кариерите на Toby Kebbell и Matthew Hope.

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

3 thoughts on “Силна 2011-а за Тоби Кебъл: The Veteran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.