Силна 2011-а за Тоби Кебъл: The Veteran


The Veteran

The Veteran (2011)

The Veteran е дяволски добрa съвременна интерпретация на историята в Taxi Driver. Току що завърнал се от Афганистан и Ирак войник, Милър е с твърде силно осветена от бомбардировките памет, за да спи спокойно нощем. Едно нещо е ясно от самото начало. Войната никога няма да напусне Милър. Братът му оръжие от фронта Дани, го вербува за псевдо патриотична организация, която уж следи изкъсо Ал Кайда в Кралството, чрез внедрени агенти.

the_veteran

Докато се бори с талибаните и наивните си възприятия, Милър защитава чернокожия си приятел Фахад и си спечелва смъртни врагове в лицето на децата от квартала – безскрупулни убийци и нарко-дилъри на локалния гуру. Toby Kebbell, познат от Рокенрола и Dead Men Shoes не се напъва да прилича на Робърт Де Ниро, по-скоро протяга пистолет до жанровото наследство на Майкъл Кейн.

Последната една трета от The Veteran е истинско злато. За някои  неща има едно единствено правилно решение. Милър го знае и действа като onemanshooter в Counter Strike. Събраните точки са за кариерите на Toby Kebbell и Matthew Hope.

 

 

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

, , , , , , , , , , , , ,

  1. #1 by Емил А. Георгиев on 01.08.2011 - 11:55

    Ще се гледа значи.

    Tobby Kebbell беше жесток в RocknRolla.

  2. #2 by Anton Terziev on 01.08.2011 - 20:48

    В Dead Men Shoes е още повече

(will not be published)