Снайперист (2007) – патриотизъм на стероиди

Снайперист (2007)

Антоан Фукоа е напомпал  Снайперист със здрав патриотизъм, така както Марк Уолбърг е напомпал бицепсите си с протеини за снимките.
На първо място е загряващата серия “реализъм”, с така актуално-сладката многолика хидра сред международния елит, която управлява президенти, тайни служби и въобще сверява света по своя часовник.

Shooter

После следва лека релаксираща пауза, в която готиното куче на нашия е зверски убито, готината му приятелка изнасилена, а той осъзнава смъртоносните последствия от патриотизма на сляпо, преди да вземе нещата в своите честни ръце.

В заключение имаме кратка серия силни морални поуки за невъзможноста да промениш нещата със сила (все пак живеем в Новия завет, нали?) и една мааалка отворена вратичка в този казус под формата на – а,  защо пък аджеба, да не се опитам?

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Така, окуражен не от кой да е, а от висш магистрат, прокурор, мускулестият сайкокаубой хваща своя верен приятел за приклада и започва чистката от своята улица.
В този истински семеен филм подробно изложените балистични експертизи, технически данни за легендарни изстрели и схеми за направи-си-сам-арсенал ще зарадват всеки по-напредничав малчуган, изтупаният от праха сюжет на “Първа кръв” ще стопли сърцето на неговия татко, а налетият войнишкия сексапил ще премрежи погледа на мама.

Rate this post
3.50 avg. rating (78% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.