Риболов в пустинята (2011)- да обърнеш течението

Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011)

Няма невъзможни неща. Ако си имал късмета да се родиш шейх нищо не ти пречи да си пожелаеш езеро в пустинята, в което да си цъкаш сьомга например. Точно това желание се очаква да сбъдне Юън Макгрегър – британски топ експерт по рибовъдство.

В Salmon Fishing in the Yemen Ласе Халстрьом умело балансира на ръба на кича. Научно подкованият и житейски предвидим Юън, подобно на сьомгата сменя движението и се опълчва на семейната и професионална рутина, преследвайки само сърцето си. Обратът в Риболов в пустинята е представен превъзходно, в кадър над лондонската тълпа и Юън провиращ се зигзагообразно срещу нея.

Риболов-в-пустинята

Емили Блънт-посредник на шейха е другата ранима душа в Риболов в пустинята и партньор на Юън в разпознаването на съдбовните знаци. Сатирична в изследване на типажа си, Кристин Скот Томас е идеалният избор за безкрупулния ПР на британския премиер. Романтичната страна на арабския “каприз” за нея има само политическо изражение.  Египтянинът Amr Waked пък, йеменският владетел, се справя отлично с ролята на активен и в крайна сметка съвсем прагматичен мечтател.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.