Секс в офиса (2013) – Нуми Рапас и Рейчъл Макадамс изопнати и натокани рекламистки в Passion

Браян Де Палма, който има специално отношение към по женски заплетените интриги (Femme Fatale), е направил римейк на Love Crime.
В Страст страстите се вихрят във филиал на рекламистки франчайз, чийто безскрупулен криейтив директор – Рейчъл Макадамс не се свени, когато се удаде сгода да положи  секси токчета върху раменете на своя арт директор Нуми Рапас.

Властта и сексапилът генерират триковете й за изкривяване на реалността и манипулиране на подчинените, сред които е и финансовия директор, Дирк, любовник на повикване и временен буфер между двете горгони.

Passion / Страст (2012)

Учейки се в движение как да бъде офис кучка, героинята на Нуми обръща палачинката, без да си даде сметка, че надолу по веригата храни свое вторазрядно копие, готово за шантаж.

“Студио X” музиката на сюблимни моменти отеква  в кресчендо, а ноар клишета като ревност-нож-ревност-кръв- шал- тъп доверчив полицай-нож-оперна музика+ха, неочакван секси близнак! (в тази последователност) не са пестени, ама хич.

Та общото приятно впечатление е за древногръцки прочит на една принципно лишена от трагедия съвременна драма.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.