Тим Рот вдига децибелите на британската драма в Broken (2012)

Момиче става свидетел на междуседски конфликт, който отключва серия недоразумения, влошаващи състоянието на всички замесени. Нещата винаги завършват зле, укорително отсича болната от диабет дъщеря на Тим Рот във Broken.

broken

Мрежите, които героите усърдно оплитат – ученички-хулигани; добросъвестен, неуверен учител, привличащ юмруци в лицето си; самотен побойник с три отдавна “изтървани” дъщери; психиатър, неспособен да помогне на собствената си дъщеря; жена, опитваща се да бъде едновременно майка на чуждо дете и любовница  на баща й; лабилен, неразбран младеж с проблеми, завличащ родителите със себе си – , идват да ни кажат колко лесно манипулируеми сме и какво цунами от вредни контрадействия може да предизвика една единствена лъжа.

Нищо блестящо като тема и замисъл (драматичните децибели ми идват повече), но добре изпълно както от деца, така и от Рори Киниър, Килиън Мърфи и най-малко забелязващият се, изпълняващ маркетинговия план на продуцентите на филма, Тим Рот.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.