Прекрасната Кейт свързва Бен Менделсън с Bloodline


Beautiful Kate

В Австралия Бен Менделсън, наред с Никол Кидман, Наоми Уотс и Ръсел Кроу, е национална гордост, доказателство за което е Beautiful Kate  – камерна семейна драма превъзходно изнесена както от титуляра, така и от неговия екранен баща, Брайън Браун.

beautiful-kate-2

“Градски” писател води поредното си гадже в подгизналото от спомени имение Уилъмбай (гаджето му Тони го произнася Уилъмби), където баща му, бивш политик, бере душа. В унисон с отплаването на патриарха по река Стикс имението е ипотекирано, а вирът пред него пресъхнал.

Времето на двамата е малко за оправяне на взаимоотношения в реанимация. Безпомощен и гневен от липсата на смисъл в приближаващия край, в миналото бащата е направил всичко възможно връзките между децата му да се объркат. Животът на две от тях  прекъсва в една взивена от страсти прашна вечер. Вината и омразата обаче виреят в семейството далеч преди трагичния случай.

П.П.
Създателите на Bloodline явно много харесват Beautiful Katе. Референциите към героя на Бен там са доста косвени, но ги има и са адски приятни.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

, , , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)