Прекрасната Кейт свързва Бен Менделсън с Bloodline

В Австралия Бен Менделсън, наред с Никол Кидман, Наоми Уотс и Ръсел Кроу е национална гордост, доказателство за което е Beautiful Kate  – камерна семейна драма превъзходно изнесена както от титуляра, така и от неговия екранен баща, Брайън Браун.

Beautiful Kate

“Градски” писател води поредното си гадже в подгизналото от спомени имение Уилъмбай (гаджето му Тони го произнася Уилъмби), където баща му, бивш политик, бере душа. В унисон с отплаването на патриарха по река Стикс имението е ипотекирано, а вирът пред него пресъхнал.

Времето на двамата е малко за оправяне на взаимоотношения в реанимация. Безпомощен и гневен от липсата на смисъл в приближаващия край, в миналото бащата е направил всичко възможно връзките между децата му да се объркат. Животът на две от тях  прекъсва в една взивена от страсти прашна вечер. Вината и омразата обаче виреят в семейството далеч преди трагичния случай.

П.П.
Създателите на Bloodline явно много харесват Beautiful Katе. Референциите към героя на Бен там са доста косвени, но ги има и са адски приятни.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.