About Cherry (2012) – кой и как произвежда живите сексиграчки

About Cherry e филм за секси провинциално блонди, което вместо да тъгува кротко като Гилбърт Грейп, решава да зарадва похотливия голям град с чифт фотогенични цици и повратливо дупе.

В бягството от алкохолизирана майка (страхотна Лили Тeйлър) във Фриско, компания й прави срамежливияи и емоционален Дев Пател с копипейст на амплоато си от Беднякът милионер). Скланянето към хардкор сцени във всички отвори, разбира се става постепенно, тоест, адски протяжно и скучно.

about-cherry

Преди потапянето в содом-и-гомор-индустрията на няколко пъти зрителят остава с усещането, че я Джеймс Франко (смъркащ, начетен хубавец), я индийското момченце-довереник, лъскащо на нейни снимки ще спасят черешката от тортата, но не.

About-Cherry

В допълнение на реалистичния финал, е начинът по който са представени бачкащите в бизнеса с порно хора, като нормални труженици на нормирано работно време, опитващи се да изкарат (със задник) нормален надник.

About-Cherry

Готино е участието на красиво поостарялата Хедър Греъм – тук порно-режисьор, лесбийка, която 97-ма ни махна главите, като сексиграчкатa Roller Girl в Буги нощи.

П.П

Отново франко-порнографска връзка със сериала The Deuce (2018-)

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

1 thought on “About Cherry (2012) – кой и как произвежда живите сексиграчки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.