Стелан Скарсгаард и Питер Моланд в Aberdeen (2000)

АБЪРДИЙН (ABERDEEN)

Aberdeen(2000)

Пръснато като паднала от осмия етаж порцеланова ваза европейско семейство, се събира по повелята на смъртноболната майка – топла като никелова брава Шарлот Рамплинг.

Преди отломките да се озоват до болничното легло в Абърдийн обаче, за да изпълни натрапеното желание дъщерята зарязва адвокатския график и “белото” в Лондон,  измъква от кръчмата тежко алкохолизирания си татко, когото презира и прекосява неприятности през половин континент.

aberdeen

Годините на отчуждение натрупали гняв, страх, вина в различни количества при всеки,  “пият” алкохол при бащата, алкохол, наркотици и секс при момичето.

АБЪРДИЙН (ABERDEEN)

Стелан Скарсгаард работи с Питер Моланд и в прекрасния A Somewhat Gentle Man.
В Aberdeen безнадежност и отчание извират от него с метилов привкус. Срамът от пречупването пред реалността кара работникът на корабна платформа да избягва тези, които го обичат.

СЦЕНАТА е когато  треперещ пред редицата шишета в бара, Стелан си поръчва судена вода, както и когато шайка корпоративни свине го препикават с бира, докато той преследва спасителното прищракване в главата.
А, по алкотемата за пропаднали родители иначе последно видяхме разработка в Being Flynn.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

3 thoughts on “Стелан Скарсгаард и Питер Моланд в Aberdeen (2000)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.