A Perfect Man (2013)


A Perfect Man (2013)

Мислих, че Лив Шрайбър има европеиден фейс, прилича ми на иван-и-андрей, до момента в който го видях сред каналите на Амстердам. Бие на очи като Съдебната ни палата в щатски филм.

Сюжетът в A Perfect Man (2013) е тъп и сълзлив, но по симпатичен начин. Красива брюнетка слага край на изневерите на мъжа си архитект публично, в годишнина от брака им, насред шикозния им апартамент и живот в Холандия. И двамата са американци, но заради кариерата на съпруга дамата е зарязала мечтите си в Ню Йорк.

A Perfect Man (2013)

Коцкарят потъва в самосъжаления. Дотолкова, че новите изкушения пъди с високомерното целомъдрие на францискански монах. Компенсира с телефонни обяснения към непозната. Пинг-понг на “какво иска жената” и”какво иска мъжът”. Телефонната непозната, разбира се, е тази, която си мислите че е. Цялата работа е един вид подгряване останките от вчерашния обед, ако ме разбирате какво искам да кажа. Цветовете са стерилно чисти, почти като на белгийски филм, а тук-таме има и яки реплики.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

, , , , , , , , ,

  1. #1 by IHSofia on 06.09.2015 - 15:48

    Филмът е страхотен, определено препоръчвам на всички, които си падат по жанра. Актьорският състав е впечатляващ. Иначе определено е леко сълзлив филм и определено е подходящ за почитатели на жанра.

(will not be published)