44 Inch Chest (2009) – ехидно-сардонична брит класика

44-inch-chest

44 Inch Chest (2009)

Атмосферата на театрален хъс и съзаклятническа сплотеност в трупата на Рей Уинстън пръска по шевовете камерната драма 44 Inch Chest на Malcolm Venville с мини-драматургични експлозии.
Рей – Колин, е мучащ и страдащ рогоносец, намушкан от хладната рапира на  Joanne Whalley. Виждаме го в животинската паника, на изваден от руслото на рутината човек.

В желанието си да възстановят егото му, приятелите му Old Men Peanut, Меридит, Арчи и Мал отвличат любовника на жена му. Колин е чистокръвен шекспиров тип, затова както си му е реда, поднесената на тепсия съдба не само, че не го улеснява, ами и причинява вторични трусове и разрушава малкото останало от него.

44-Inch-Chest

Тъмната му ярост и гняв се нуждаят от верни слушатели. В крайна сметка  двайсет години от живота му са останали затворени в семейни бижута. Усърдно остъргвайки дъното, Колин реди покъртителна изповед, с която сам амутира увредения материал, редувайки самоунищоние и самоунижение със самотни сълзи и алкохол. Йън Макшейн, Том Уилкинсън, Джон Хърт и Стивън Дилейи блестят в ехидно-сардонична светлина. Многозначителното им обаяние подхожда отлично на другите орисници в проекта – Анджело Бадаламенти (саундтрак) и Louis Mellis, David Scinto (сценарий).

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.