44 Inch Chest – ехидно-сардонична брит класика


44-inch-chest

 

 

 

 

 

 

 

44 Inch Chest (2009)

Атмосферата на театрален хъс и съзаклятническа сплотеност в трупата на Рей Уинстън пръска по шевовете камерната драма44 Inch Chest на Malcolm Venville с мини-драматургични експлозии.
Рей – Колин, е мучащ и страдащ рогоносец, намушкан от хладната рапира на  Joanne Whalley. Виждаме го в животинската паника, на изваден от руслото на рутината човек.

В желанието си да възстановят егото му, приятелите му Old Men Peanut, Меридит, Арчи и Мал отвличат любовника на жена му. Колин е чистокръвен шекспиров тип, затова както си му е реда, поднесената на тепсия съдба не само, че не го улеснява, ами и причинява вторични трусове и разрушава малкото останало от него.

44-Inch-Chest

Тъмната му ярост и гняв се нуждаят от верни слушатели. В крайна сметка  двайсет години от живота му са останали затворени в семейни бижута . Усърдно остъргвайки дъното, Колин реди покъртителна изповед, с която сам амутира увредения материал, редувайки самоунищоние и самоунижение със самотни сълзи и алкохол.  Йън Макшейн, Том Уилкинсън, Джон Хърт и Стивън Дилейи блестят в ехидно-сардонична светлина. Многозначителното им обаяние  подхожда отлично на другите орисници в проекта – Анджело Бадаламенти(саундтрак) и Louis Mellis, David Scinto(сценарий).

 

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

, , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)