Waste Land (2010)- всяка добре свършена работа е изкуство (Деймиън Хърст)

Waste Land

Waste Land (2010)

Waste Land e  документален филм на Vik Muniz – световноизвестен бразилски съвременен артист. В продължение на три годинн тойреализира мащабния си лендарт проект в най-зловонния и забравен от Бога район на Рио.

Waste Land ,Vik Muniz

Работи с тази прослойка, която всеки ден, година след година и поколение след поколение селектира за рециклиране тоновете боклук на метрополиса. Те са горди, огорчени, мъдри, нормални, наивни, замечтани- те са като всички останали хора. Това което ги различава от останалите, е мисията им по неволя. Кафяви, усмихнати, сбръчкани – те се раждат, живеят и умират на сметището.  Целта на Вик е да промени живота им, чрез това което правят всеки ден. Идеята му е гениална. А резултатът- потресаващ.

П.П

Ето творби на Vik Muniz в сайта ARTSY (целият линк https://www.artsy.net/artist/vik-muniz), на достъпни цени. В случай, че искаш да си купиш нещо от гений, не се колебай!

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

4 thoughts on “Waste Land (2010)- всяка добре свършена работа е изкуство (Деймиън Хърст)

  1. посъветваха ме да остане така, за да не се товари системата…

   1. Който те е посъветвал е балък. И коя по-точно система? Това няма нищо общо с блога ти, просто пуска пълният вид на постовете ти в РСС. И хора, които те четат през него, като мен, могат да го правят нормално.
    Но блога си е твой, ти решаваш кого да слушаш, аз само казвам, че така ще загубиш читатели. Включая и мен.

   2. ок, явно още не знам кое как в уърдпрес, ще го настроя да пуска цялата емисия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.