The Rise & Fall of a White Collar Hooligan (2012)

Брит филмите за ултраси винаги са ми били любими, заради тоталното саморазрушаване под похлупака на една безкрайно нелепа идея.  The Rise & Fall of a White Collar Hooligan, разочароващо не е от тях. Безработен запалянко,  обикаля интервюта за работа под натиска на гаджето си, докато накрая организация точеща кредитни карти го хедхънтва. Пред тяхното “сезам отвори се” всички EU банкомати клякат. До един момент разбира се, в който играта на котка и мишка с куките не завършва с мефистофелското предложение на чичко следователя – имената или душата.

The Rise & Fall of a White Collar Hooligan е с учудващо слаб сценарий, нито един запомнящ се лаф и блудкав, безпомощен финал. Навярно доста по-интересен би бил с една година по-ранният проект на Nick Nevern, TERRY, в който виждам, че е режисьор, сценарист и актьор. Продуцентите явно си го харесват, щом в IMDB половината заглавия, които предстоят на пича включват думичката  Hooligan.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.