Възбуди ме, по дяволите! (2011)- мокри и диви в Норвегия

 Възбуди ме, по дяволите! (2011)

Възбуди ме, по дяволите!

В момента някой чете: Network/ Телевизонна мрежа

Планини. Пусти пътища. Още пусти пътища. Трактор на пуст път. Пощенски кутии. Дом със сателитна антена Пуст двор. Тъпи овце. Тъпа плевня. Тъпи момиченца на батут. Добре дошли в Шкодамин.

Селската идилия в Норвегия предлага всичко необходимо за релакс на кротко гаснещия пенсионер и абсолютно нищо за бързо изгряващата чувствителност на тинейджъра. Когато минават с кола покрай табелката на градчето си, на име Шкодамин, тинейджърите машинално вдигат среден пръст. Мълчалив бунт срещу пасторалната идилия.

Възбуди ме

На този фон, се запознаваме с 15-годишната Алма, мастурбираща на пода.

Възбужда я приятелският глас на оператора от телефонната секс-услуга “Мокри и диви фантазии”. Секс фантазиите я владеят 24 часа в денонощието.  Основен секс герой в тях е Артур – недодялано в приказките момче, което също си пада по нея. Интимността им обаче стига до съвместни разходки по асфалта.  Девствената Алма, компенсира с факшън, в който не е ясно колоко процента е истината, и колко измислицата. Хормоналната й революция не се харесва , нито на приятелките й, нито на майка й.  Задръстеният колектив бързо й лепва клеймо, с което и без това непопулярната Алма няма сили да се бори

 Възбуди ме, по дяволите! е качествено европейско кино (каквото тук на никой не му стиска да прави), което си заслужава получените награди.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

1 thought on “Възбуди ме, по дяволите! (2011)- мокри и диви в Норвегия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.