The Hangover Part III (2013)- Зак Галифианакис отново в машината на Тод Филипс

Кръгът често е правият път, така че щом Зак Галифианакис е в кюпа, аз лично нямам нищо против Тод Филипс да върти колелото на Hangover колкото пъти продуцентите поискат. В новият идиотски ролеркостер отново се откроява фигурата на онова самодоволно жълто говънце, мистър Чау.

С вмъкната предистория, алчната му за злато душичка този път лае срещу златната осанка на Джон Гудман  – прекрасен избор за мафиота, с който глутницата се забърква.

Hangover 3

Лас Вегас, естествено, за пореден път е домакин на олимпйските простотии.  Там, след като баласта от дежурните екшън гонитби бива разтоварен, космическото чудо Алън открива изхвърлен на брега кашалот – продавачка, в нещо като заложна къща, която се влюбва в него до последния косъм на рижото си руно.

Тоест, след като са доказали лоялност към нещо си, сериалът връща олигофрените до познатия от първата серия рефрен на Менделсон.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.