Тъпотиите нa 2012-a: That’s my boy

thats my boy

That’s my boy (2012)

В невръстна ученическа възраст, Дони Бъргър/Сандлър прави бебе на даскалката си. Нимфоманката отива в затвора, за да се превърне с годините в Сюзън Сарандън (по-късно Тина Фей използва точно тоя образ на Сарандън в 30Rock), а Дони  си спечелва пожизнена слава на ебати абсурдния ебач. Двайсе и кусур години по-късно, затънал в дългове и забрава, той разбира, че плодът на забранената любов – вече управител на хедж фондове, ще се жени. Идеален повод да изкара някой лев, Дони сключва сделка с жълти телевизонери и отпрашва към младоженците.

В Thats my boy няма да видиш нищо по-различно от физически хумор. Евтината туристическата тенденция да се пазарува скандал стига до секс с осемдесегодишно бабе. Бащинската връзка, ценности и тн. пък са само повод за, уж смешни лафчета. Ванила Айс, който играе себе си вътре, не знае какво да прави с крайниците и главата си и по този начин извиква единствено и само съжаление.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

2 thoughts on “Тъпотиите нa 2012-a: That’s my boy

  1. До неотдавна в края на поста слагаше оценка на филма; може да изглежда повърхностно, но пък тази оценка даваше доп. информация. Защо спря?
    P.S. Обзорът на филмите с Мики Рурк беше доста добра идея.

    1. радвам се че наминаваш:) оценките преустанових, защото искам водещо в ревюто да бъде единствено текстът. улесняването невинаги е за предпочитане :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.