Тед 2 – пуканки за напушения тийн “бунтар”


тед 2

Говорещата с езика на дърт циник играчка на Джон Бенет (Марк Уолбърг) от първата серия, решава да се задоми. Да има дете и жена, да влезе нормативно в обществото с делегирани граждански права. Културен знак, не по ведър от Конницит ена Апокалипсиса на Дюрер.

Звучи  идиотско, но в Америка всичко свързано с ексхибиционизъм и фемили траш, продава. Янките са влюбени в отражението на бюрократичното си ежедневие – съдилища, заседатели, адвокати, “Народът срещу…”.

тед 2

За продължението на “Тед” Сет Макфарлан е ангажирал взвод селебритита, умиращи да се представят в куул светлина. Повече звезди има само в Pret-a-Porter на Олтман. Което не е лишено от логика. По-доходоносно е да участваш в подигравателните гегове с името ти и да вземеш пари, отколкото да се ебават с теб и да не ти платят. Джей Лено, Джовани Рибизи, Лиъм Нийсън, Морган Фриймън – има по много от всичко. Шегите, естествено са вулгарни, цинични и квотсесетиш. Напушеният тийн “бунтар” не купува нищо под R-рейтинга.

“Тед” 2, разбира се, е нищо повече от стандартната поза на войнстващия либерал. Ползва конструкция, стъпваща върху традиционните  консервативни ценности, произходни от въпросите “що е човек” и “що е семейство” като в същото време се кълчи в политнекоректни пози.
“Тед” 2 е имитиращ продукт, хитро премерен и доволно предпазлив. Порно версия на Пинокио и татко Джепето.

3.75 avg. rating (79% score) - 4 votes

, , , , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)