Superbad (2007) – как се бранят юношите от порастването?

Superbad (2007)

2007-ма Грег Мотола (Pineapple Express, The Daytrippers , Paul), с продуцентския жезъл на  всемогъщия Джъд Апатоу преизпълни петилетката с една от най-култовите комедии в последно време.

Преди раздяла заради колеж, двойка най-добри приятели решават да изтрият срамното петно на девствеността си по отчаян и ултимативен начин, като първо заредят с пиячка парти, а после забият плячката, която развява там полички.

За се разпишат на терен обаче, двамата трябва да надвият законите за продажба на алкохол за малолетни и да се справят с двойка сайко-ченгета (единият от които Сет Роугън), играещи надрусаните джуджета на дядо Коледа.

Superbad

Seth Rogen и Evan Goldberg пишат Superbad едва 13 годишни, мислейки си колко ли е яко да направиш филм. Истинските им перипетии подпират повечето от сцените и импровизациите. Диалогът е игра на дартс – някои шеги не те закачат, други обират всички точки. (Съжалявам, че братя Коен не режисират порно – казва на най-добрия си приятел Jonah Hill).

След финала, в крайна сметка знаеш, че си гледал изповед за уязвимото момчешко приятелство, гарнирана с пресилен смях, смехът, с който юношите се бранят от порастването.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1 thought on “Superbad (2007) – как се бранят юношите от порастването?

  1. Pingback: Ted | movies.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.