Дженифър Анистън е еблив латексов кугър в Шефове гадняри 2 (2011)

Horrible Bosses 2 се появява една идея време след като дирята от предходния се е изпарила. Вкарали гадния си шеф Кевин Спейси в затвора, тройката без топки (фраза на loop във филма) Чарли Дей, Джейсън Съдейкис и Джейсън Бейтман търси финансиране на измислен от тях продукт (гей-заигравка с душ-аксесоар) при “супер-гадния” Кристофър Валц (с екранно време под минутка). Магнатът отваря уста да лапне нелепия стартъп. За да защити гей-заигравката с душ-аксесоар, тройката-без-топки планира отвличане на супер-сладкия джуниър на Валц – Ники Илиев ли беше, Макс Пайн ли… Бонус-играчки в снаксчето са гангста-оракулът Джейми Фокс, Кайзер-може би- Созе(Спейси на ниво “Комиците”) и ебливият латексов кугър Дженифър Анистън.

horrible bosses

Единственото готино нещо хрумнало на сценаристите е доброволно изхвърлено в кошчето преди въобще да започнат снимки, от страх да не се спъне интелекта на таргета. Идеята: след аудиенция при гангста-оракула Фокс, тройката-без-топки да се размине с тройката от “Последния ергенски запой”. Разбрали за това впоследствие, Зак Галифанакис, Брадли Купър и Ед Хелмс се изкефили, ама нейсе.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

4 thoughts on “Дженифър Анистън е еблив латексов кугър в Шефове гадняри 2 (2011)

  1. Мда, тук отново си възвърнал формата си. :)
    Но от двата броя за гадните босове и запоите съм гледал само първия запой, така че нямам никва идея кой с кво се е разминал, пък и не ме интересува. ;)

  2. Всъщност и тук имаш напредък, щото се разбира оценката ти за филма. :)
    Аз първо се бъзикнах, щото доста често след прочитането на твое постче ми се е случвало да остана без никва идея дали филма ти е допаднал или не.

    1. Да, хващам иронията ти. Вярно, че този сайт не е като аналогичните със оценъчните скали, но никъде не съм обещавал, че ще бъде лесно

  3. Pingback: Cake | movies.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.