Джъд Апатоу и Джейсън Сийгъл продуцират Get Him to the Greek (2011)

Get Him to the Greek (2011)

Get Him to the Greek е доста по-смелият филм на Nicholas Stoller (Джъд Апатоу отново продуцент, заедно с Джейсън Сийгъл), който развива героя на Ръсел Бранд от  Forgetting Sarah Marshall Алдъс Сноу, без никаква промяна в ID-то.  Jonah Hill също е тук, с ново име- Аарън Грийн, но също толкова вманиачен по рокдивата Алдъс.  Приемствеността продължава с Кристен Бел, отново като Сара Маршал.

get him to the greek

С тениска на Бийсти Бойс върху тялото си на тюлен и флегматична медсестра за приятелка вкъщи ,Аарън обитава ниските етажи на музикална компания. За да продължи да купува еърджорданки на шестте си деца, шефът му, Серджо (Пъф Деди), прави ултимативна оперативка. Плахото предложение на Аарън да доведе последната рок звезда на света-Алдъс Сноу, хваща топките на Серджо и изстрелва Аарън вЛондон. Тщеславната рокенсексмашина  Алдъс, се съгласява на гиг в Гръцкия театър, но по пътя за Ел Ей раздрусва изоснови живота на дебелата си брадясала детегледачка.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Стратегията за промиване на мозъци на Пъф Деди е смешна почти колкото креватната тройка на Аарън с идола и гаджето му. Разтегната в хиперболата си напушена кетаминморфинхероинтрева среща на Алдъс с баща му в Лас Вегас е емоционален пик във филма. Истините с които шоубизнеса удря Алдъс и Аарън по главата са началото на едно дълго (очаквам 3 серия) приятелство.  Претенцията за сериозност, идваща от Апатоу тук дразни по-малко, но 109-те минути наистина са много. Комедията си заслужава дори само заради Ръсел Бранд – изобретателен, подвижен, нервен и остър като Стийв Куган. Интрото му с расисткомузикалната баклава, наречена Африканско дете е феноменално.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1 thought on “Джъд Апатоу и Джейсън Сийгъл продуцират Get Him to the Greek (2011)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.