Какъв ни го показва Мила Кунис в Forgetting Sarah Marshall (2008) ?

Forgetting Sarah Marshall (2008)

След шестгодишна подозрително стабилна връзка, тиви музикантът Питър Бретър (Джейсън Сигъл, Позабременяла) се приземява по очи изритан от телевизионната звезда Сара Маршал (Кристен Бел, Вероника Марс). Включването сексброяча в черния тефтер не успокоява Питър и той отива да ближе рани на най-малко подходящото за целта място – Хавай.

Там естествено е и Сара, с  перфектното си ново гадже- Алдъс Сноу – разглезена английска инди рок звезда.  Хленчещият на рамото на персонала Питър не остава задълго на сухо и завързва познанство с рецепционистката на Търтъл Бийч Хотел Рейчъл- Мила Кунис.

Следват ситуационни смешки предизвикани от кръстосването и преконфигурациите на четворката. Не стига това, ами и музата озарява Питър и той най-накрая дописва либретото на многострадалната си рокопера Dracula- Taste of Love. “Беквокали” в серенадите са Пол Ръд и Jonah Hill (Superbad).

Forgetting Sarah Marshall

Авторите на 40-годишният девственик и Позабременяла удрят рамо на  Nicholas Stoller, но режисурата му в Forgetting Sarah Marshall е далеч от личните проекти на Джъд Апатоу. Опитва се да внуши сериозност там където има само банален сюжет (разтягайки го до непоносимите 111 минути), вместо да заложи на талантите с мръсна уста Ръсел Брандт и Jonah Hill. От последните двама идват и най-ярките искри. Кунис е мила, но освен хавайското цвете зад ухо друго не показва.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.