Bad Teacher/ Палавата класна (2011) – Камерън Диаз превръща училище в бардак, в стил в-к Труд

Bad Teacher/ Палавата класна (2011)

Свикнала с гламурен лайфстайл, Елизабет Холси- Камерън Диаз мрази работата си на начален учител (има и иронично намигване към учителката на Мишел Пфайфър), но я работи по неволя – току що поредната гневна майка е изтръгнала сина си от нея. Мерките й на манекен поддържат класния дух високо, докато вместо задължителния лист книги за четене, децата в нейните часове се образоват с Едуард Джеймс Олмос и Лу Даймън Филипс, от олдскул кримки. За да омае новия учител Скот -Тимбърлейк-издънка на прочута швейцарска часовникарска фамилия, Елизабет решава да се снабди с нов силиконов балкон.  Финансирането на ремонта, тя се амбицира да осигури от работното място.

Bad Teacher

Ежегодно най-образцовия будител на заведението получава солидна премия в награда. Ожесточеното съревнование е между нея и Ейми(Луси Пънч) – отдаден на професията педант, която отгоре на всичко е хвърлила око и на захаросания Скот.
Bad Teacher е  комедия с голям потенциал, но леко ощетена от сценарии. Спасяват го обаче тежкият комедиен арсенал на Луси Пънч (страхотна!) и badass речникът на Диаз.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.