Bad Teacher/ Палавата класна – Камерън Диаз превръща училище в бардак! (стил в-к Труд))


Bad Teacher

Bad Teacher/ Палавата класна (2011)

Свикнала с гламурен лайфстайл, Елизабет Холси- Камерън Диаз мрази работата си на начален учител (има и иронично намигване към учителката на Мишел Пфайфър), но я работи по неволя – току що поредната гневна майка е изтръгнала сина си от нея. Мерките й на манекен поддържат класния дух високо, докато вместо задължителния лист книги за четене, децата в нейните часове се образоват с Едуард Джеймс Олмос и Лу Даймън Филипс, от олдскул кримки. За да омае новия учител Скот -Тимбърлейк-издънка на прочута швейцарска часовникарска фамилия, Елизабет решава да се снабди с нов силиконов балкон.  Финансирането на ремонта, тя се амбицира да осигури от работното място.

cameron-diaz-bad-teacher-maxim

Ежегодно най-образцовия будител на заведението получава солидна премия в награда. Ожесточеното съревнование е между нея и Ейми(Луси Пънч) – отдаден на професията педант, която отгоре на всичко е хвърлила око и на захаросания Скот.
Bad Teacher е  комедия с голям потенциал, но леко ощетена от сценарии. Спасяват го, обаче тежкия комедиен арсенал на Луси Пънч(страхотна!), badass речника на Диаз.

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

, , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)