Anchorman: The Legend of Ron Burgundy/ Водещият (2004) – Монтипайтъновско репчене

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy/ Водещият (2004)

В Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Уил Феръл е седемдесетарски новинар от Сан Диего (историята му за произхода на името е върха). Зедно с колегите си от  Канал 4- Стив Керъл, Рон Ръд и David Koechner, Рон Бъргънди е в постоянна рейтинг битка с вечерните и сутришните новинари – Люк Уилсон, Винс Вон и Бен Стилър.

водеюият

Монтипайтъновското им репчене и кавги обаче са нищожни в сравнение с проблемите със самочувствието, които им носи Кристина Апългейт – скандалното(еманципацията по това време е била в пеленаческа възраст) попълнение на екипа.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Продуцент е Джъд Апатоу, а режисьор Адам МакКей (“Рики Боби: Лудият на макс”). Последният е дългогодишен приятел на Феръл, 91-2001 заедно работят в шоуто Saturday Night Live, после пък създават комедийния сайт Funny or Die, носещ по 35 милиона посещения на година. Кмедията от 2004-та,освен че е лабораторна площадка за реактивния Феръл, представя и голяма част от най-талантливото ново поколение комици. С две думи – масив бейн демидж от менталния партер.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.