Слай + Бояна Филмс = Непобедимите 2 (2012)

Непобедимите 2 (2012)

В Непобедимите 2 всемогъщият Брус свиква глутницата корави ветерани за нова, поносима само за олдскул легендите от планета Холивуд задача.

С изпъкнали вени и стоманени мускули, дримтиймът на всички времена е готов да срита още няколко дузини задници в името на добрите стари екшън традиции.

И го прави, по-добре от всякога, без оглед на сюжетни иновации, с натежали от осемдесетте насам юмруци.  Жан Клод Ван Дам и  митичния Чък Норис, са само две от новите попълнения във взировоопасната селекция. Слай този път е отстъпил режисьорското кормило на Саймън Уест от „Механикът“.

Бибруталика

Концентрацията на толкова много тестостерон, разбира се не мина без инциденти по време на снимките, но реализираният на родна почва сикуел, може би ще бъде най-гледаният филм през годината.

Най-силното оръжие е носталгията, а Слай е достатъчно умен, за да не го спре да го използва. Приключенията на бойната единица в The Expendables 2 не биха били нищо особено, ако не беше градения през последните десетилетия имидж на всяка една от звездите.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.