Злорада комбинация между Джей Ло и Стейтъм в Паркър (2013)

Светът на Паркър се разпостира върху 26 криминалета написани от талантливия Richard Stark (AKA Donald E. Westlake), радващ се на огромна фен база. Паркър е обрисуван е като non heroe, безскрупулен крадец, който взима това което пожелае обикновено със сила и по-малко с интелектуален финес. Също така отстоява свои принципи и е лоялен по старомодному.


Екранизацията на Хакфорд започва силно с вербуването на Стейтъм от Ник Нолти за инфарктен обир, след който що годе изпипан екшън следва постоянен спад, независимо от броя нанесени и понесени крошета. Стейтъм отдавна се е превърнал в аватар на самия себе си и може би е достатъчно плосък за стилизацията на литературния си прототип, но ако не бяха двете реплики на място, една от които “Не всичко е пари”, би бил позорно отегчаващ. Дженифър Лопес все пак е извървяла някакъв път от камериерката влюбена в лайфстайла на Ричард Гиър и тук, без да е отчаяна съпруга приятно изнася сексапила и материалното разочарование на четирийсетте си години.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

2 thoughts on “Злорада комбинация между Джей Ло и Стейтъм в Паркър (2013)

  1. Payback – интерпретацията на Мел Гибсън от ’99 си е класика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.