Bullet to the Head (2012) – кинофитнесът на Слай

Oлдскул наемник с убийственото име Джими Бобо съюзява старозаветния си морал и чувство за справедливост с подковано от конституцията ченге, за да отмъсти за загубата на.., има ли значение? Коварни експлозии, корумпирани политици, татуирана мацка, разбити челюсти, хвърчащи зъби и няколко разтопени буци лед в тематично подбраното уиски Bullet.  That’s all folks.

bullet-to-the-head

В Холивуд са адаптирали бруталният комикс ноар от 2010-та на арт-тандема  Matz & Colin Wilson за да го подхвърлят в чинията на стария пес Уолтър Хил (Alien3, Red Heat), със задачата да го скрои по мярка на предпоследния екшън герой.  Слай всъщност  няма причина да се срамува от ролята си в Bullet to the Head. Макар и флегматично работи добросъвестно. Проблем са хилавата режисура и дилетантският антураж в лицето на атлетичната карикатура Джейсън Момоа.

Неотдавнашната стачка на L.A. сценаристите и боксофис счетоводната доминанта в бранша видимо се отразяват зле. Редом до Паркър, Bullet to the Head експлоатира без да надхвърля по никакъв начин книжния си първоизточник.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.